Merilinnake tarjoaa uutta arkkitehtuuria energiatehokkaalla järjestelmällä.

Moderneja asuinkerrostaloja leimaavat suuret ikkunat, isot terassiparvekkeet, korkeat huoneet sekä vähäeleisen tyylikkäät julkisivut. Asumisen helppous, mukavuus sekä laatu ovat määritelleet suuntaviivat toteutettaville rakennuksille ja tämä näkyy mm. toimivissa ja mahdollisimman paljon luonnonvaloa sisään päästävissä pohjaratkaisuissa, säilytystilojen tarpeen huomioimisessa ja aikaa sekä käyttöä kestävissä materiaalivalinnoissa.

Merilinnake on arkkitehtitoimisto Konkret Oy:n suunnittelema ja tavoitteena on ollut luoda houkutteleva asuinympäristö, jossa korkea laatutaso kohtaa pitkällä aikavälillä laskettuna edulliset asumiskustannukset. Modernin talotekniikan ansiosta rakennukset palvelevat asukkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa. 2020-luvun kerrostalot tuovat tuoreen vivahteen Haukilahteen mutta hengeltään ne pyrkivät pitämään yllä jatkuvuutta alueen ihmisten ehdoilla toteutetussa sekä esteettisiä arvoja kunnioittavassa rakennuskannassa.

Uutta Etelä-Espoota merinäkymillä

2020-luvun laadukkaita koteja tilavilla pohjaratkaisuilla.

Upealla paikalla Toppelundin puiston vieressä ja lyhyen matkan päässä merenrannasta sijaitsevat kaksi asuinkerrostaloa rakennetaan kodeiksi korkeatasoista sekä huoletonta asumista arvostaville. Isot olohuoneet koko seinän levyisine ikkunoineen, tavanomaista korkeammat huoneet, suuret lasitetut etelä- ja länsiterassit sekä merinäköala suuresta osasta asuntoja toivottavat asukkaat tervetulleiksi.

Viihtyisä, merellinen ja omaleimainen asuinalue.

Haukilahti on asuinympäristö, jossa on helppo viihtyä. Merenrannan kahvilat ja ravintolat tekevät alueesta elävän ympäri vuoden ja kattavampi palvelutarjonta odottaa lyhyen matkan päässä Matinkylässä sekä Tapiolassa. Meri sekä läheinen puisto mahdollistavat luonnosta nauttimisen. Merilinnakkeessa saat halutessasi oman rauhan mutta olet kuitenkin keskellä kaikkea.

Helppoa liikkumista omalla autolla tai julkisilla.

Kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Autoilija on muutamassa minuutissa Länsiväylällä, alle kymmenessä minuutissa Isossa Omenassa tai Tapiolassa ja vartissa Helsingin ydinkeskustassa. Taloyhtiön parkkihalliin on helppo ajaa ja hissi vie suoraan omaan asuinkerrokseen. Bussipysäkille kävelee muutamassa minuutissa ja yhteydet Matinkylän sekä Tapiolan metroasemille ovat nopeat sekä sujuvat.

Ostajansa näköisiä korkealaatuisia asuntoja.

Merilinnakkeeseen rakennetaan 21 tasokasta asuntoa, joiden arvokas tunnelma ja persoonallinen interiööri täyttävät vaativimmankin ostajan toiveet. Kokeneet sisustusarkkitehtimme ovat luoneet laadukkaan kokonaisuuden, joka tarjoaa elämyksiä vaativallekkin asiakkaalle.

Tämän päivän tekniikkaa ja hyvälaatuisia materiaaleja.

Merilinnakkeen asunnot rakennetaan modernia rakennusteknistä osaamista hyödyntäen. Huoneistoihin tulee lattialämmitys ja -viilennys. Asuntojen varustelutaso on korkea ja huolella valitut laatumateriaalit kestävät käytössä. Katso tarkemmat tiedot varustelutasosta, koneista ja laitteista sekä rakenteista rakennustapaselosteesta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.